Het merk Liv Interior

Scandinavisch design en bohemien spirit komen samen in het merk Liv Interior. Liv is Deens en betekent leven. Bij Liv interior geloven ze net als wij in duurzaam wonen en geen wonder dus, dat we dit merk in onze collectie hebben opgenomen.

Het begon met één vloerkleed

Geïnspireerd op een beurs besloot Tina Mirza, een ontwerper uit Kopenhagen, in 2003 om een ​​vloerkleed te ontwerpen. De handgeweven vloerkleden uit India werden al snel erg populair en zo is liv interior geboren. De vloerkleden zijn de kenmerkende elementen van het merk, maar het omvat ook kussens, dekens en diverse andere decoratieve woonaccessoires. Wij maakten uit hun collectie een outdoor selectie die goed combineert met onze overige items.

Handgemaakt en duurzaam

Circulariteit en duurzaamheid zijn belangrijk bij het merk Liv interior. Voor de outdoor collectie wordt dan ook enkel met gerecycled garen van plastic flessen gewerkt. Alle tapijten worden daarnaast eerlijk geproduceerd en dragen het GoodWeave-keurmerk, o.a. tegen uitbuitende kinderarbeid en voor naleving van minimale sociale en ecologische normen. Liv Interior vind het behoud van traditioneel vakmanschap daarnaast ook essentieel. Het werkt dan ook alleen met kleine ateliers waar alles met de hand wordt gemaakt.

Toont alle 14 resultaten

Bekijk: 2 3 4 5 6