Prachtige roze tafelkleden voor buiten 

 

Ontdek onze bijzondere selectie van roze buiten tafelkleden die je tuintafel transformeren tot een elegante blikvanger. Het bijzondere? Deze tuintafelkleden worden vervaardigd van Repreve garen, gemaakt van gerecyclede plastic flesjes. Waardoor ze niet alleen bestand zijn tegen alle weersomstandigheden, maar ook nog eens gemakkelijk te onderhouden zijn.

 

Onze duurzame roze tafelkleden zijn niet alleen visueel aantrekkelijk. Ze zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen en functies. Ze zijn water-, UV- en vlekbestendig, zodat deze tafelkleden ideaal zijn voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden. Ze zijn van vervaardigd om lang mee te gaan, zodat je er herhaaldelijk van kunt genieten.

Luxe roze tuintafelkleden

 

Onze collectie duurzame roze tafelkleden passen bij elke gelegenheid en interieurstijl. Of je nu een formeel diner organiseert, een informele bijeenkomst hebt met vrienden en familie, of gewoon je dagelijkse maaltijden een vleugje elegantie wilt geven, wij hebben het perfecte tafelkleed voor jou.

 

Kenmerken van roze tuin tafelkleden

 

Roze buiten tafelkleed afwasbaar

 

Al ons tafellinnen is vlekbestendig. Omdat ze van duurzaam plastic zijn vervaardigd, zijn alle tafelkleden makkelijk te reinigen met een beetje water en zeep of zelfs op een lage temperatuur in de wasmachine te wassen. De stoffen zijn licht waterafstotend, dus als je meteen het vocht eraf haalt, trekt het er niet in. Na het wassen even licht strijken helpt om ze beter waterafstotend te houden. Als het vocht er wel intrekt is dit ook geen probleem, want doordat het vuil tussen de vezels blijft zitten en er niet intrekt, gaan ook moeilijke vlekken zoals wijn, tomatensaus en chocolade eruit. Kortom, onze roze tafelkleden zijn misschien niet volledig waterafstotend zoals een tafelzeil, maar wel heel makkelijk in onderhoud. Een super alternatief wat ons betreft!

 

Duurzaam roze tuin tafelkleed 

 

Zo duurzaam mogelijk werken, betekent voor ons dat onze producten zo duurzaam mogelijk worden vervaardigd, maar ook dat onze producten lang mee gaan. Een zorgvuldige selectie van de beste kwaliteit buitenstoffen was voor ons dan ook heel belangrijk. Al het LAZE tafellinnen is jaquard geweven van garen wat gemaakt is van gerecyclede plastic flessen. Dit ziet natuurlijk prachtig uit, maar heeft nog veel meer voordelen:

  • Slijtvast
  • Binnen- & buiten gebruik
  • Waterbestendig
  • UV bestendig
  • Vlekbestendig
  • Easy clean
  • Motten & huisstofmijt vrij
  • Schimmelbestendig

 

Anti allergeen roze tafelkleed voor buiten

 

Huisstofmijt nestelt zich niet graag in onze roze en duurzame tafelkleden, waardoor alle tafelkleden ideaal zijn als je last hebt van huismijt of stof allergieën. En omdat deze roze buiten tafelkleden zo makkelijk in onderhoud zijn, zijn ze ook mega geschikt voor gezinnen met kinderen en huisdieren.