Verzending

Om een zo goed mogelijke service te bieden verzenden wij al onze bestellingen via een pakket vervoerder met een Track & Trace code. De verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte van het pakket en worden bij het afrekenen vermeld. Bij bestellingen boven de € 500,- zijn de verzendkosten gratis. Bij sommige producten kan het voorkomen dat de verzendkosten vrij fors zijn, bijv. bij grote vloerkleden die niet gevouwen in een doos passen. Je kan het artikel dan ook afhalen, hier kun je tijdens het afrekenproces voor kiezen.  

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Wij doen ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 uur worden gedaan, proberen wij uiterlijk de volgende dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, bijvoorbeeld in vakantieperiodes kan het wat langer duren. En soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van je bestelling ook wat langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook de normale levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Meteen nadat jouw bestelling is afgerond, ontvang je een e-mail met een orderbevestiging, hierin staat je ordernummer. Na ontvangst van je order, bieden wij je bestelling zo snel mogelijk aan bij een pakketvervoerder, deze stuurt je een Track & Trace code waarmee je in de gaten kunt houden wanneer je bestelling wordt afgeleverd.

Zorg ervoor dat je thuis bent als de bestelling wordt bezorgd of dat je je bestellingen tijdig ophaalt bij het pick-up point. Het zou vervelend zijn als het wordt teruggestuurd, want in dit geval zullen we de extra gemaakte vervoerskosten aan je door te belasten (worden ingehouden op je retourbetaling).  

Verzendkosten

De vermelde prijzen bij onze producten zijn exclusief verzendkosten.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL of DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 uur plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen, wij zijn hierin afhankelijk van de vervoersbedrijven. Met name gedurende de feestdagen kan het druk zijn en kunnen leveringen daardoor langer duren.