Buitenkleed op maat laten maken

 

Op zoek naar een outdoor vloerkleed dat echt indruk maakt? Bij LAZE begrijpen we dat elke buitenruimte uniek is en zijn eigen specifieke afmetingen heeft. Daarom kun je bij ons je vloerkleed op maat laten maken, zodat je een outdoor vloerkleed kunt creƫren dat perfect past in je tuin, veranda of patio. Of je nu een groot terras hebt, een knus balkon of een uitgestrekte tuin, wij kunnen het buitenkleed exact op de maat laten maken die je wilt. Onze ruime collectie heeft diverse kleuren en patronen waaruit je kunt kiezen. Of je nou van een kleurrijke stijl houdt of van rustige natuurlijke tinten, we hebben voor ieder wat wils.

Buiten vloerkleed op maat

 

In het formaat vloerkleden zijn er vele opties: wil je een extra lang, breed, vierkant of juist een ronde vorm laten maken? Tot een breedte van 4 meter en lengte van 6 meter zorgen onze ervaren vakmensen ervoor dat je vloerkleed met de grootste zorg en precisie wordt gemaakt en perfect past. Zo ben je met onze op maat gemaakte outdoor vloerkleden verzekerd van een uniek en exclusief buitenkleed.

 

Buiten kleed op maat maken

 

Heb je besloten om een buitenkleed op maat te laten maken? Dan moet je natuurlijk beslissen welke maat de juiste is? Het kan soms helpen om het buiten met krijt op de vloer even uit te tekenen, dit haal je makkelijk ook weer met wat water weg. En kom je er niet helemaal uit, dan helpen wij je er graag mee. Stuur dan een mailtje naar info@laze.nl.