Beige tafelloper

 

Ontdek onze prachtige beige tafellopers. LAZE heeft een innovatieve collectie ontwikkeld, gemaakt van gerecyclede plastic flessen, die perfect geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik.

 

Deze beige tafellopers zijn niet alleen weerbestendig maar ook vlekafstotend, wat betekent dat ze eenvoudig schoon te maken zijn en ideaal zijn voor buiten. Super leuk ook in combinatie met een van onze bijpassende tafelkleden.

Stijlvolle tafellopers in beige

 

Ontdek onze exclusieve collectie beige tafellopers. Er zijn verschillende designs met beige en alle tafellopers zijn perfect te combineren met onze andere producten zoals de placemats, tafelkleden en sierkussens. Bij LAZE hechten we veel waarde aan duurzaamheid door ze te produceren van 100% gerecyclede plastic flessen zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Onze zandkleurige tafellopers hebben de uitstraling en zachtheid van hoogwaardige stof en zijn bestand tegen vlekken en water.

 

Onderhoudsvriendelijke tafellopers

 

Het onderhouden van onze beige tafellopers is eenvoudig. Dankzij hun duurzame kunststof materiaal kunnen de meeste vlekken gemakkelijk worden afgenomen met een vochtige doek. Voor hardnekkige vlekken kunnen de tafellopers ook in de wasmachine worden gewassen op een lage temperatuur.

 

Luxe ervaren met onze beige tafellopers

 

Bij LAZE staat duurzaamheid hoog in het vaandel en onze beige tafellopers zijn daarop geen uitzondering. Jacquard geweven van gerecyclede plastic flessen, zijn ze slijtvast, UV-bestendig en vrij van motten en huisstofmijt. Ze blijven prachtig, zelfs in de meest veeleisende buitenomgevingen.

 

Kenmerken van onze beige tafellopers

 

Duurzame beige tafellopers

 

Onze beige tafellopers zijn met aandacht voor duurzaamheid vervaardigd. Gemaakt van 100% gerecyclede plastic flessen, zijn ze bestand tegen water, zonlicht en vlekken. Gebruik ze niet alleen binnenshuis, maar ook in je tuin, op je balkon, patio of zelfs op je boot.

 

Allergievriendelijke tafellopers

 

Huisstofmijt houdt niet van onze duurzame plastic tafellinnen, waardoor deze tafellopers ideaal zijn als je last hebt van huisstofmijt, stof of wol allergie. En omdat ze zo eenvoudig te onderhouden zijn, zijn ze perfect voor gezinnen met kinderen.

 

Tafellopers in verschillende varianten

 

De collectie van LAZE omvat diverse in- & outdoor tafellopers verschillende kleuren, zoals beige, roze, donkergrijs en blauw, zodat je de perfecte match kunt vinden voor jouw persoonlijke stijl. De tafellopers zijn verkrijgbaar in zowel een lengte van 135 als 165 cm, waardoor ze perfect te combineren zijn met onze grote tafelkleden.