Hondenkussens gemaakt van gerecyclede PET flessen

 

Verwen je harige vriend met het ultieme comfort en duurzaamheid van onze hondenkussens gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Bij ons draait alles om het welzijn van je trouwe metgezel. Onze hondenkussens bieden niet alleen een heerlijke plek om te rusten en te ontspannen, maar zijn ook gemakkelijk schoon te maken en anti-allergeen.

 

Wat maakt onze hondenkussens zo bijzonder? Ze worden vervaardigd met behulp van gerecyclede PET-flessen, waardoor ze niet alleen zacht en knus zijn, maar ook bijdragen aan het verminderen van plastic afval. Met elk hondenkussen dat je bij ons koopt, draag je bij aan een schonere en duurzamere planeet.

-30%

Blauw wit hondenkussen ‘Kasbah-Ink’

Oorspronkelijke prijs was: € 260,00.Huidige prijs is: € 182,00.
-30%

Beige blauw hondenkussen ‘Kasbah-Nimbus’

Oorspronkelijke prijs was: € 260,00.Huidige prijs is: € 182,00.
-30%

Multi-color hondenkussen ‘Nomad – Tarifa’

Oorspronkelijke prijs was: € 250,00.Huidige prijs is: € 175,00.

Hondenkussens van hoge kwaliteit

 

Onze hondenkussens zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook praktisch en van hoge kwaliteit. Ze zijn ontworpen met het oog op gemak en hygi├źne. Dankzij het gebruik van gerecyclede PET-flessen zijn onze kussens waterdicht en gemakkelijk schoon te maken. Of het nu gaat om modderige pootafdrukken, ongelukjes of gewoon dagelijkse slijtage, je kunt je hondenkussen snel en eenvoudig schoonmaken met een vochtige doek of zelfs in de wasmachine.

 

Langdurig comfort voor je hond

 

Naast hun praktische eigenschappen bieden onze hondenkussens ook het ultieme comfort voor je harige vriend. Ze zijn gevuld met zachte en ondersteunende gerecyclede PET-vulling, waardoor je hond een heerlijk plekje heeft om te ontspannen en te slapen. De vulling behoudt zijn vorm en biedt langdurig comfort, zelfs na veelvuldig gebruik.